Bine ati venit!

Livrare si plata

Plata produselor
Toate preturile afisate in site-ul BRODEAZA-MA.RO includ TVA 19%, dar nu includ si costul transportului.
Plata produselor comandate de pe site-ul BRODEAZA-MA.RO se poate efectua la livrarea produselor catre FAN COURIER (ramburs), on line (card bancar) sau in avans prin OP.

Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata in contul S.C. BRODEAZA-MA.RO S.R.L. specificand nr. comenzii primite de catre Dvs.

Dovada platii trebuie trimisa catre BRODEAZA-MA.RO la adresa de e-mail office@brodeaza-ma.ro .

In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul sc BRODEAZA-MA.RO srl. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Sc BRODEAZA-MA.RO srl isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

Livrarea produselor
Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul FAN COURIER.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 7 si 15 zile lucratoare.

Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv.

NU facem livrari prin Posta Romana.

S.C. BRODEAZA-MA.RO S.R.L. isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor si informarea de cost pentru transport.

Livrarea se face prin Fan Courier, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu Fan Courier.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna.

Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

Comenzile primite la sfarsit de saptamana si zi in zilele desemnate sarbatori oficiale sunt procesate in prima zi lucratoare.
sc BRODEAZA-MA.RO srl isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de sc BRODEAZA-MA.RO srl care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de sc BRODEAZA-MA.RO srl fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de sc BRODEAZA-MA.RO srl de la acest client.

Odata ce comanda este trimisa si receptionata de client, statusul va fi schimbat in “Livrata”.

Comenzile primite la sfarsit de saptamana si zi in zilele desemnate sarbatori oficiale sunt procesate in prima zi lucratoare.

Comenzile primite cu date incorecte sau incomplete sunt anulate din cauza imposibilitatii de a lua legatura cu clientul, iar statusul va fi schimbat in “Respinsa”.

 

NOTA! Prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.brodeaza-ma.ro  clientul se obliga sa achite comerciantului contravaloarea produselor comandate, asa cum este prevazut in lege.